Parents

Informacije za starše o Prittu za otroke

V našem delu pritt otroci vašim otrokom v starosti od 7 do 11 let ponujamo mešanico zabave, informacij, kreativne ideje za ustvarjanje in uporabne nasvete.

Vaši otroci  bodo spoznali svet gusarjev, vitezov ali fantazijskih figure in ob tem bodo dobili tudi nove ideje za ustvarjanje. Prav tako bodo izvedeli kako je narejeno Pritt lepilo v stiku. 

Posebnosti: svet avanture in fantazije

Vaše otroke povabimo k raziskovanju sveta avantur in fantazij: izvedeli bodo veliko o gusarjih in vitezih in se veliko naučili o čarodejih, velikanih in vilah. Na ta način pridobijo novo znanje medtem ko hkrati dobijo inspiracijo za ustvarjanje svojih lastnih fantastičnih in avanturističnih zgodb.

Super ideje

Tukaj vaši otroci najdejo širok izbor super idej za ustvarjanje. Ta del vsebuje priporočila za Božič in Veliko noč ter tudi za zgoraj omenjeno posebnost avanturo In fantazijo.

Rudolfova darilna škatla, krona ali hlev za ponije: vaš otrok bo prav gotovo našel nekaj idej zase, vseeno ali je fant ali dekle. Skupaj poglejte slike idej za ustvarjanje in izberite najbolj priljubljeno! S klikom pridete do navodil in že lahko začnete.

Prijatelji ustvarjanja

Včasih imajo otroci več veselja do ustvarjanja, če vidijo druge otroke, kako to počnejo. Zato v delu ˝Prijatelji ustvarjanja” ponujamo zgodbe otrok za dodatno inspiracijo. Naj si ogledajo kako 8-letna Mara in 10-letni Nico izdelujeta svoje najbolj priljubljene izdelke. Mogoče bodo potem tudi sami raje ustvarjali.

Pritt TV

Na Pritt TV si lahko vaši otroci ogledajo izbrane poučne spote izbranih idej za ustvarjanje. Videli bodo, kako se izdelek naredi, poslušali bodo navodila in jim sledili korak za korakom. Tako bo vse skupaj še lažje. 

Proizvodnja Pritt-a

Skoraj vsak otrok ve kaj je Pritt lepilo v stiku in zakaj se uporablja. Vendar jih le malo ve, kako se proizvaja in iz kakšnih materialov je narejen.V kategoriji “Proizvodnja Pritt-a” bodo vaši otroci izvedeli kar nekaj zanimivih informacij o proizvodnji Pritt-a.